Certificate SSL

Asigură securitatea site-ului si adaugă un plus de siguranță și încredere pentru vizitatorii tăi

Alege nivelul de securitate

Domain Validation (DV)

Securitate de Bază

Eliberat în cateva minute, ideal pentru bloguri, social media si site-uri personale

Comandă acum

Organization Validation (OV)

Nivel SSL superior pentru afaceri

Identitatea companiei inclusă în certificat, ideală pentru website-uri business

Comandă acum

Extended Validation (EV)

Protecție si încredere maxime

Bara verde de adrese & afișarea numelui companiei , ideale pentru comerț online

Comandă acum

Nu ești sigur? Vezi toate certificatele

Ce este SSL?Certificatele SSL sunt fundamentale pentru securitatea internetului. Se folosesc pentru realizarea unei conexiuni criptate pentru ca datele tale sa se transmita intr-un mod sigur intre browserul tau si serverul sau website-ul accesat

 • Stabilesc o conexiune sigura intre client un browser si un server
 • Cripteaza comunicarea pentru a proteja informatiile sensibile pe care le furnizeza clientii tai
 • Adauga un lacat langa adresa web din browser
 • Autentifica identitatea organizatiei

Standard SSL (Validare Domeniu) Cele mai simple și comune certificate SSL. Certificatele OV si Certificatele EV mai autentifica si identitatea companiei sau a organizatiei ce detine certificatul asigurand un grad sporit de incredere utilizatorilor finali.

Imbunatateste Clasarea In Motoarele De Cautare

Stabileste incredere si siguranta online pentru vizitatorii tai si modelul de business.

Google doreste sa faca internetul mai sigur si o mare parte din aceasta implica asigurarea ca site-urile accesate prin intermediul Google sunt sigure. De aceea site-urile care utilizeaza SSL s-au dovedit a beneficia de un rang superior in rezultatele cautarii

Exista de asemenea mai multe motive pentru care ar trebui sa adaugi un certificat SSL pe site-ul tau:

Criptarea dateleor sensitive
Protejarea intimitatii utilizatorului
Securizarea tranzactiilor online
Activarea protocolului HTTPS si a lacatului din dreptul acestuia
Demonstrarea legitimitatii
Cresterea rangului SEO

Browserele se modifica, nu ramane in urma!

Paginile WEB nedeservite de HTTPS vor fi marcate 'nesigure' pe Google Chrome si Mozilla Firefox. Nu lasa ca si site-ul tau sa fie unul din ele . Cumpara un certificat SSL acum!
Actualizeaza acum cu noi si primeste pana la 12 luni gratuit. Afla mai mult »

Mergi la SSL cu Validare Extinsa

Desi toate certificatele SSL utilizeaza metode similare pentru protejarea si validarea datelor tale, nivelul de incredere si afirmare pe care acestea le furnizeaza variaza.

Certificatele SSL cu Validare Extinsa ofera cel mai inalt nivel de validare si siguranta. Ele valideaza si afiseaza numele companiei sau al organizatiei impreuna cu bara verde de adrese si reprezinta unul dintre indicatorii de siguranta cei mai recunoscuti pe web.


SSL Standard


SSL cu Validare Extinsa


Afla mai mult despre certificatele SSL cu Validare Extinsa

 • RapidSSL

  Certificatele RapidSSL® te ajută să păstrezi siguranța tranzacțiilor tale cu criptare de date de până la 256 de biți și autentificare pe site. Cumpără un certificat SSL și grăbește înscrierea cu validarea automată a domeniului. Mai presus de toate, certificatele noastre SSL se numără printre cele mai accesibile din piața. Ne păstrăm prețurile scăzute si împarțim economiile cu tine.

  from
  €16.50EUR/yr
  Learn more
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Asigura-ți rapid site-ul. Certificatele Premium GeoTrust® QuickSSL® sunt una dintre cele mai rapide metode pentru a începe să protejezi tranzacțiile și aplicațiile online cu SSL. Cu un proces automat de autentificare și emitere, este nevoie de doar câteva minute pentru a obține certificatul SSL Premium QuickSSL. Gestionarea și reînnoirea certificatelor este foarte rapidă. Cu GeoTrust, obțineți un SSL ieftin fără a sacrifica confortul, alegerea sau fiabilitatea.

  from
  €73.00EUR/yr
  Learn more
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - un pas inainte. Când vine vorba de selectarea securității SSL pentru afacerea ta, ai multe opțiuni. Cu GeoTrust, decizia este ușoară. Certificatele SSL True BusinessID GeoTrust® permit clienților să știe că site-ul tau este demn de încredere și că securitatea este tratată suficient de serios pentru a obține certificatul de la o autoritate de certificare la nivel mondial.

  from
  €91.50EUR/yr
  Learn more
 • Symantec Secure Site

  Protecție eficientă la costuri mici și putere de definire industrială. De la numărul unu în securitate. Protejează site-urile non-tranzacționale și / sau interne cu criptare de până la 256 de biți. Fără nici un leu cheltuit mai mult decât trebuie.

  from
  €304.00EUR/yr
  Learn more
 • Symantec Secure Site Pro

  Consolidează-ți securitatea întregului site cu criptarea ECC și evaluarea proactivă a vulnerabilității. Protejază-ti tranzacțiile, datele și comunicațiile cu algoritmii ECC, RSA și DSA pentru cea mai puternică criptare pe care o poti obține.

  from
  €739.00EUR/yr
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Bara verde a site-ului este garanția securității tale. GeoTrust® True BusinessID cu EV (Extended Validation) este topul produselor noastre de securitate SSL de clasă business, confirmând vizual cel mai înalt nivel de autentificare disponibil printre certificatele SSL. Bara verde îți dă această garanție. Vizitatorii site-ului web observă când bara de adrese devine verde în browserele lor.

  from
  €165.50EUR/yr
  Learn more
 • Symantec Secure Site EV

  Adăugă securității site-urilor tale memo-uri vizuale că in fiecare secundă orice vizită este protejata. Ofera vizitatorilor tăi o asigurare vizuală că tranzacțiile lor sunt protejate prin algoritmi RSA și DSA. Toate cu un singur certificat.

  from
  €739.00EUR/yr
  Learn more
 • Symantec Secure Site Pro EV

  Combină cel mai avansat algoritm de criptare cu indicii de asigurare vizuală, pentru încredere totala. Protejează-ți clienții cu criptare de până la 256 de biți și cu 3 algoritmi, în timp ce le dai dovada vizuală că se află într-adevăr pe site-ul tău.

  from
  €1109.00EUR/yr
  Learn more
 • RapidSSL Wildcard

  Certificatele Wildcard RapidSSL® te ajută să-ți asiguri mai multe subdomenii cu un certificat SSL low-cost emis catre *.domeniultau.ro. Protejează datele tale personale cat si ale clientilor tai cu criptare de până la 256 biți. Validarea automata de control a domeniului ușurează total autentificarea site-ului. Cu RapidSSL iți furnizăm protecția de care ai nevoie la un pret competitiv

  from
  €137.50EUR/yr
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Simplifică gestionarea certificatelor cu ajutorul unui certificat Wildcard. Certificatele GeoTrust® True BusinessID Wildcard iți permit securizarea mai multor subdomenii pe un singur certificat, reducând timpul si costul gestionării. Fie că este pagina de pornire a companiei fie numele de gazdă al serverului tău de poștă electronică, protejarea informațiilor sensibile este obiectivul tău și este și al nostru.

  from
  €406.00EUR/yr
  Learn more

Ce este un certificat SSL?

Certificatele activeaza criptarea datelor pe internet si permit acestora sa fie transmise in siguranta intre un server si un browser. Cu SSL,website-ul tau poate utiliza protocolul https si va afisa un lacat pe browser-ul web a utilizatorului final pentru a indica securitatea conexiunii.

De ce e necesar un certificat SSL?

Certificatele SSL sunt o parte esentiala a internetului. Ele nu doar cripteaza comunicarea intre computerul tau si serverul unde este localizat website-ul ci si furnizeaza verificarea ca un website este ceea ce pretinde a fi.

Ce tipuri de certificate SSL exista?

Exista 3 niveluri diferite de verificari pe care se bazeaza certificatele SSL. Validare Domeniu (DV) , Validare Organizatie (OV) si Validare Extinsa (EV). Diferenta majora dintre tipurile de certificate are legatura cu informatia Autoritatea Certificatului pe care RapidSSL, GeoTrust si Symantec o cer si pe care o valideaza pentru a emite un certificat. Nivelurile mai ridicate de certificare cer mai multe informatii ai adesea acestea se regasesc in bara browser-ului. De exemplu EV SSL face bara de adrese verde si afiseaza vizitatorilor numele organizatiei pentru mai multa incredere

Ce este un Certificat SSL Wildcard

Un certificat SSL Wildcard ofera aceleasi caracteristici de criptare și autenticitate ca si alte certificate SSL, dar poate fi aplicat unui numar nelimitat de subdomenii ale unui site Web. Un certificat SSL Wildcard accepta domeniul radacină (examplu.ro), precum si subdomeniile sale. Afla mai mult

Care sunt avantajele unui Certificat SSL EV?

EV sau Extended Validation cea mai inalta clasa de SSL disponibil astazi si ofera mai multa credibilitate si incredere site-ului tau decat alte certificate SSL. Acesta include functii precum bara verde de adrese si afiasarea numelui companiei tale care s-a dovedit a spori increderea utilizatorilor.

Ce se intampla daca am deja un certificat SSL?

Oferim preturi extrem de competitive si, daca ai deja un certificat existent, vom adauga orice valabilitate ramasa pe care o ai la certificatul SSL existent, pana la maxim 12 luni. Afla mai mult

Vindem doar certificate SSL de la brandurile cele mai de incredere in Securitate Online

Powered by WHMCompleteSolution