Certificate SSL

Securizați-vă site-urile, adăugați-le încredere si confidențialitate
Cu o serie de mărci, avem certificatul potrivit pentru toate nevoile de securitate ale site-ului dvs.

Alegeți nivelul dvs de validare

Domain Validation (DV)

Basic Security

Validare domeniu în câteva minute. Ideal pentru bloguri, social media și site-uri personale.

Cumpărați

Organization Validation (OV)

Strong business level SSL

Verificarea de bază a identității. Ideal pentru site-uri web și pagini care acceptă informații sensibile.

Cumpărați

Extended Validation (EV)

Maximum Protection & Trust

Verificarea completă a identității. Ideal pentru site-urile de afaceri și comerț electronic care caută să ofere încredere maximă vizitatorilor.

Cumpărați

Nu sunteți sigur ce să alegeți? Lăsați-ne pe noi să vă ajutăm sa decideți

Ce este SSL?Certificatele SSL sunt fundamentale pentru securitatea internetului. Acestea sunt utilizate pentru a stabili o conexiune criptată și permit transmiterea datelor în siguranță între un browser sau computerul utilizatorului și un server sau un site web.

 • Stabilesc o conexiune securizată între un browser și un server
 • Criptează comunicațiile pentru a proteja datele pe care clienții dvs le trimit către dvs
 • Plasează un lacăt lângă adresa web în browser
 • Autentifica identitatea organizației

Standard SSL (Domain Validated) Certificates are the easiest and most common type of SSL certificate. OV and EV Certificates also authenticate the identity of the company or organization that holds the certificate providing more trust to end users.

With our SSL certificate services*, you won't need to take manual steps to configure and deploy new certificates every year. We generate a renewal order automatically when your certificate nears the end of its validity. After payment, we will automatically configure, validate, and provision your new certificate for you.

* Your domain must be hosted through the same hosting provider who sold the SSL certificate, and the server must use cPanel, Plesk, or DirectAdmin.

Îmbunătățirea în clasamentul motoarelor de cautare

Stabilește încrederea și securitatea online pentru vizitatorii site-ului dvs

Google dorește să asigure securitatea web, iar o mare parte din aceasta implică asigurarea accesului la site-urile accesate de vizitatori prin intermediul Google. De aceea, site-urile care utilizează SSL s-au dovedit că beneficiază de un nivel mai ridicat în rezultatele căutării.

Mai sunt multe alte motive pentru care recomandam adăugarea SSL site-ului dvs:

Criptare Date Sensibile
Protecția Datelor Personale
Securizare Tranzactii Online
Activați HTTPS și pictograma de blocare
Dovedește Legitimitatea
Mărește SEO Rank

Browserele s-au schimbat, nu rămâneți în urmă

Site-urile fără SSL nu se mai deschid în Google Chrome și Mozilla Firefox. Nu lăsați site-ul dvs să fie unul din ele. Adăugați SSL acum..
Secure your site in minutes with our fully automated provisioning and deployment

Upgradați la SSL Extended Validation

Deși nevoia de securitate online este universală, nu toate certificatele SSL sunt create egal. Ghidul de mai jos este conceput pentru a vă ajuta să decideți ce tip de certificat este potrivit pentru dvs.

Certificate SSL Cu Validare Extinsa oferă cel mai înalt nivel de validare și încredere. Ele validează și afișează numele și locația companiilor și organizațiilor pentru a oferi clienților un plus de încredere atunci când se ocupă de afaceri online.


Domain Validation (DV)

Organization Validation (OV)

Extended Validation (EV)


Citiți mai mult despre Certificatele SSL cu Validare Extinsă

Ajută-mă să aleg certificatul potrivit pentru mine

Deși nevoia de securitate online este universală, nu toate certificatele SSL sunt create egal. Ghidul de mai jos este conceput pentru a vă ajuta să decideți ce tip de certificat este potrivit pentru dvs.

Validare Domeniu (DV)

 • Verifică deținătorul și persoana care controlează domeniul
 • Generat în minute
 • Menține conformitatea browserului

Ideal pentru pagini standard

Gândiți-vă la DV ca la obținerea unui card de bibliotecă - nicio confirmare despre cine sunteți cu adevărat, cerințe foarte minime de obținut și eliberate foarte repede.

Rasfoiți certificatele cu Validare domeniu

Organization Validation (OV)

 • Validare îmbunătățită, inclusiv autentificarea identității solicitantului
 • Generat în mai puțin de o zi
 • Menține conformitatea browserului

Ideal pentru pagini sensibile, cum ar fi cele de login

Gândiți-vă la OV ca la obținerea permisului de conducere - mai multe cercuri pentru a sări decât o carte de bibliotecă, și mai de încredere ca formă de identificare.

Rasfoiți certificatele SSL OV

Validare Extinsă (EV)

 • Abordarea bazată pe standarde de autentificare, reprezentând cel mai înalt nivel de autentificare pentru certificatele SSL
 • Generare în aproximativ 1 - 3 zile
 • Menține cerințele browserului și a altor industrii

Ideal pentru pagini foarte sensibile cum ar fi comerțul electronic, Online-banking sau sau înregistrări de conturi

Gândiți-vă la EV ca la obținerea unui pașaport - procese mult mai stricte, durate mai lungi și mai multă verificare a cui sunteți decât cu cardul de bibliotecă sau permisul de conducere. Recunoscut la nivel internațional drept cel mai de încredere mod de a vă verifica identitatea.

Rasfoiți certificatele cu validare extinsă
 • RapidSSL

  Certificatele RapidSSL® te ajută să păstrezi siguranța tranzacțiilor tale cu criptare de date de până la 256 de biți și autentificare pe site. Cumpără un certificat SSL și grăbește înscrierea cu validarea automată a domeniului. Mai presus de toate, certificatele noastre SSL se numără printre cele mai accesibile din piața. Ne păstrăm prețurile scăzute si împarțim economiile cu tine.

  €17.95EUR
  Aflați mai multe
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Asigura-ți rapid site-ul. Certificatele Premium GeoTrust® QuickSSL® sunt una dintre cele mai rapide metode pentru a începe să protejezi tranzacțiile și aplicațiile online cu SSL. Cu un proces automat de autentificare și emitere, este nevoie de doar câteva minute pentru a obține certificatul SSL Premium QuickSSL. Gestionarea și reînnoirea certificatelor este foarte rapidă. Cu GeoTrust, obțineți un SSL ieftin fără a sacrifica confortul, alegerea sau fiabilitatea.

  €79.00EUR
  Aflați mai multe
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - un pas inainte. Când vine vorba de selectarea securității SSL pentru afacerea ta, ai multe opțiuni. Cu GeoTrust, decizia este ușoară. Certificatele SSL True BusinessID GeoTrust® permit clienților să știe că site-ul tau este demn de încredere și că securitatea este tratată suficient de serios pentru a obține certificatul de la o autoritate de certificare la nivel mondial.

  €99.00EUR
  Aflați mai multe
 • Secure Site SSL

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

  €337.19EUR
  Aflați mai multe
 • Secure Site Pro

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

  €840.87EUR
  Aflați mai multe
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Bara verde a site-ului este garanția securității tale. GeoTrust® True BusinessID cu EV (Extended Validation) este topul produselor noastre de securitate SSL de clasă business, confirmând vizual cel mai înalt nivel de autentificare disponibil printre certificatele SSL. Bara verde îți dă această garanție. Vizitatorii site-ului web observă când bara de adrese devine verde în browserele lor.

  €179.00EUR
  Aflați mai multe
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

  €840.87EUR
  Aflați mai multe
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

  €1266.80EUR
  Aflați mai multe
 • RapidSSL Wildcard

  Certificatele Wildcard RapidSSL® te ajută să-ți asiguri mai multe subdomenii cu un certificat SSL low-cost emis catre *.domeniultau.ro. Protejează datele tale personale cat si ale clientilor tai cu criptare de până la 256 biți. Validarea automata de control a domeniului ușurează total autentificarea site-ului. Cu RapidSSL iți furnizăm protecția de care ai nevoie la un pret competitiv

  €149.00EUR
  Aflați mai multe
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Secure your domain and all same level subdomains fast. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard certificates are one of the quickest ways to start protecting all your subdomains on a single certificate. Our automated email authentication process means you get your certificate in minutes. With QuickSSL Premium wildcard certificates, you get unlimited subdomains and on an unlimited number of servers - one certificate that will adapt as your business grows.

  €239.40EUR
  Aflați mai multe
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Simplifică gestionarea certificatelor cu ajutorul unui certificat Wildcard. Certificatele GeoTrust® True BusinessID Wildcard iți permit securizarea mai multor subdomenii pe un singur certificat, reducând timpul si costul gestionării. Fie că este pagina de pornire a companiei fie numele de gazdă al serverului tău de poștă electronică, protejarea informațiilor sensibile este obiectivul tău și este și al nostru.

  €439.00EUR
  Aflați mai multe

Ce este un Certificat SSL?

Certificatele SSL permit criptarea datelor pe internet și permit transmiterea datelor în siguranță de la un server web către un browser. Cu SSL, site-ul dvs. web poate utiliza protocolul https și va afișa un lacăt în browserele web ale utilizatorilor finali pentru a indica conexiunea este sigură.

De ce avem nevoie de certificate SSL?

Certificatele SSL sunt o parte esențială a internetului. Ele nu numai că criptează comunicarea între computerul dvs. și serverul unde se află un site web, dar oferă și verificarea faptului că un site este ceea ce pretinde a fi.

Care sunt diferitele tipuri de SSL?

Există 3 niveluri diferite de verificare pe care se bazează certificatele SSL. Domeniu validat (DV), organizație validată (OV) și validare extinsă (EV). Diferența majoră dintre tipurile de certificate se referă la informațiile pe care Autoritatea de Certificare, RapidSSL, GeoTrust și DigiCert le solicită și le validează pentru a emite un certificat. Nivelurile mai mari de certificare necesită mai multe informații și deseori este afișat în bara browserului. EV SSL, de exemplu, face bara browserului verde și afișează numele organizației vizitatorilor pentru a genera mai multă încredere.

Ce este un Certificat SSL WildCard?

Un certificat SSL Wildcard oferă aceleași caracteristici de criptare și autentificare ca și alte certificate SSL, dar poate fi aplicat și unui număr nelimitat de subdomenii ale unui site web. Un certificat SSL Wildcard acceptă domeniul root (exemplu.com), precum și subdomeniile sale. Aflați mai multe

Care sunt avantajele Certificatelor SSL EV?

EV, sau validare extinsă, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibile astăzi și oferă mai multă credibilitate și încredere site-ului dvs. web decât alte certificate SSL. Acestea includ caracteristici, cum ar fi bara de adrese verde și afișarea numelui companiei dvs., care s-au dovedit a stimula încrederea și siguranța consumatorilor.

Certificatele noastre SSL sunt de la unele dintre cele mai de încredere mărci în Securitate Online.